VEELGESTELDE VRAGEN

Wil je meer weten over onze site? Bekijk de veelgestelde vragen van Supervoordeliger.nl en zie of jouw vraag hier al beantwoord wordt.

Algemeen

Hoelang zijn de aanbiedingen en kortingscodes geldig?

Het korte antwoord op deze vraag is: dat verschilt. Maar goed, daar heb je nu niet veel aan. Wat we wel kunnen zeggen is dat elke aanbieding en elke kortingscode beperkt geldig is. Meestal is de houdbaarheid ervan een week of enkele weken. Daarna verloopt de actie. Wanneer we een exclusieve aanbieding aan kunnen bieden op Supervoordeliger.nl, maakt de webwinkel soms een uitzondering en is de kortingscode geldig voor een langere periodes. Alle kortingscodes en aanbiedingen die bovenaan onze overzichtspagina’s staan, zijn in ieder geval geldig. Zodra een actie verlopen is, halen we deze zo snel mogelijk van onze website.

Hoe kan ik een kortingscode gebruiken?

Allereerst bekijk je op Supervoordeliger.nl welke kortingscode je wilt gebruiken. Daarvoor klik je bijvoorbeeld op de webwinkel van jouw keuze in ons overzicht van merken en winkels of maak een keuze uit de diverse categorieën op onze website. Heb je een kortingscode gevonden waar je gebruik van wilt maken, klik dan op de code. Daarna opent er automatisch een pop-upvenster waarin de kortingscode staat. Deze kortingscode voer je vervolgens in bij de webwinkel van jouw keuze tijdens de bestelprocedure. Je kunt meestal nog verder winkelen in de webwinkel, dus je hoeft niet uitsluitend het product te kopen waar je de kortingscode voor gevonden hebt.

Hoe gebruik ik een kortingsbon?

Profiteren van een kortingsbon op Supervoordeliger.nl begint met het vinden van het product of de webwinkel van jouw keuze. Daarvoor kun je terecht in ons overzicht van merken en winkels of je kiest een product via de diverse categorieën op onze website. Zodra je een kortingsbon hebt gevonden die je graag wilt gebruiken, klik je erop. Automatisch wordt er nu een pop-upvenster geopend met de kortingsbon, die je vervolgens kunt printen. Lever hem nu in bij de kassa van de winkel nadat je klaar bent met shoppen. De korting wordt daar verrekend, zodat je direct profiteert van voordeel. Handig toch?

Hoe claim ik een aanbieding?

Supervoordeliger.nl heeft niet alleen kortingscodes, bonnen en gratis samples voor je, maar ook heel veel verschillende aanbiedingen van talloze winkels. Zoek eerst de webwinkel of het product van jouw keuze op via onze zoekfunctie bovenaan de site, bekijk ons overzicht van merken en winkels of kies uit de diverse categorieën. Daar vind je heel veel aanbiedingen die je direct kunt claimen. Heb je er eentje gevonden, klik dan op de aanbieding van jouw keuze. Supervoordeliger.nl verwijst je dan direct door naar de aanbiedingspagina van de desbetreffende webwinkel. Daar hoef je geen codes meer in te voeren, je betaalt automatisch de aanbiedingsprijs.

Hoe kan ik kortingscodes en aanbiedingen vinden?

Supervoordeliger.nl is zo ingericht dat je op heel veel verschillende manieren uit kunt komen bij de kortingscode of aanbieding die helemaal bij jou past. Heb je een voorkeur voor een bepaalde webwinkel of een specifiek product? Of hou je juist van lekker rondkijken en laat je jezelf graag verrassen door onverwacht voordeel? Beide manieren zijn van toepassing op onze website.

Wij hebben elke dag de nieuwste acties en kortingscodes voor je van heel veel winkels en talloze verschillende producten. Gebruik de zoekfunctie bovenaan onze site of bekijk het overzicht van categorieën en de verschillende merken en winkels. Je kunt ook specifiek een keuze maken voor kortingscodes of andere aanbiedingen.

Ontvang altijd als eerste kortingen,
aanbiedingen en acties in je e-mailbox.