Kortingscodes via email ontvangen? Schrijf je in!

18 september 2013 • 0 reacties

Wil je altijd op de hoogte zijn van de meest actuele kortingscodes, zodat je nooit teveel betaalt en je altijd gebruik kunt maken van een aantrekkelijke korting? Zorg er dan voor dat je je abonneert op onze nieuwsbrief. Op Supervoordeliger.nl vind je een uitgebreid aanbod aan actiecodes, maar we zorgen er met de nieuwsbrief graag voor dat je daar niet steeds zelf naar op zoek hoeft te gaan. In plaats daarvan brengen we je automatisch op de hoogte van de nieuwe kortingen, zodat je daar online direct gebruik van kunt maken.

schrijfjein

 

     

Gratis nieuwsbrief

Uiteraard kun je de nieuwsbrief met kortingscodes gewoon gratis ontvangen, waardoor je hier eigenlijk niets voor hoeft te doen. Het is voldoende om je eenmalig aan te melden met je naam en het emailadres waarop je de nieuwsbrief graag wenst te ontvangen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het verzamelen van de nieuwe kortingscodes, om je daar periodiek van op de hoogte te brengen. Je kunt je gewoon gratis abonneren op de nieuwsbrief en heb je er na een bepaalde tijd even geen behoefte meer aan? Dan kun je je gewoon weer afmelden en onze website gebruiken om naar kortingscodes te zoeken.

Diverse kortingen

We maken in de nieuwsbrief een keuze voor een uitgebreid assortiment aan kortingscodes, waardoor er ook voor jou een interessante actie bij zal zitten. We zoeken naar kortingen op gadgets en kleding, maar daarnaast ook op reizen of bijvoorbeeld een dagje uit. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om iedere nieuwsbrief in ieder geval even door te kijken, zodat je nooit meer ergens teveel betaalt. Wil je de actiecodes uit de nieuwsbrief gebruiken? Ga er dan meteen mee aan de slag in de webshop, of bezoek Supervoordeliger.nl om hier meer over te lezen.

Gebruik de actiecode

Het gebruik van de actiecode vanuit de nieuwsbrief is net zo gemakkelijk als het toepassen van de kortingscodes die je hier op de website kunt vinden. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een korting bij TomTom, of hij H&M? Kopieer dan de code die je wilt gaan gebruiken en vul deze in op het moment dat je af gaat rekenen. Uiteraard kun je ook onze website bezoeken, of kun je de code even tijdelijk op papier opschrijven. Je zorgt er op die manier voor dat je de kortingscodes uit de nieuwsbrief toe kunt passen, zodat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt.

REACTIES

Nog geen reacties