Algemene voorwaarden

Op Supervoordeliger.nl verwijzen we je door naar (web)winkels door middel van kortingen of aanbiedingen. We verkopen zelf geen producten of diensten. De kortingscodes, gratis samples, acties, kortingsbonnen, aanbiedingen en kortingen (we noemen ze hierna ‘kortingen’) en andere contentelementen zijn eigendom van Supervoordeliger.nl. Je mag ze niet zonder onze toestemming gebruiken voor publicatie in welke vorm dan ook. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Zodra je gebruik maakt van de kortingen op Supervoordeliger.nl ga je akkoord met de geldende algemene voorwaarden. We doen er alles aan om onze kortingen correct, actueel en compleet te laten zijn, maar toch kan het zijn dat ze niet werken of niet het gewenste resultaat hebben. Daarom zijn al onze kortingen onder voorbehoud en kunnen ze op ieder moment wijzigen. Kom je een ongeldige korting tegen, neem dan contact met ons op, zodat wij actie kunnen ondernemen. Ook deze algemene voorwaarden kunnen we op elk moment aanpassen. De oude algemene voorwaarden vervallen daarmee en de nieuwe algemene voorwaarden worden per direct actief.

Supervoordeliger.nl is niet aansprakelijk voor schade die je eventueel direct of indirect door onze website ondervindt. De verantwoordelijkheid voor de kortingen op onze website ligt niet bij ons, maar bij de winkels. Om die reden kunnen wij geen garanties afgeven voor de geldigheid en werkzaamheid van kortingen. Op producten waar volgens de wet geen korting op gegeven mag worden, kunnen wij uiteraard geen geldige kortingen bieden.

Heb je een klacht over Supervoordeliger.nl, geef deze dan schriftelijk per e-mail aan ons door via onze contactpagina. Vermeld altijd je volledige naam en adresgegevens samen met een duidelijke omschrijving van je klacht. We nemen je klacht binnen 10 werkdagen in behandeling en nemen contact met je op.

Onze website valt onder het Nederlands recht. Wanneer er eventuele criminele activiteiten worden ontdekt op de site, zullen wij alle medewerking verlenen aan politie en justitie.

Ontvang altijd als eerste kortingen,
aanbiedingen en acties in je e-mailbox.