Adverteren op Supervoordeliger.nl

Heb je een webwinkel en wil je extra bezoekers naar je website halen of de naamsbekendheid van je merk vergroten? Supervoordeliger.nl biedt je diverse mogelijkheden om dit te bereiken. Het grote voordeel is dat je altijd direct kunt meten wat de resultaten zijn. Daardoor kunnen wij onszelf bewijzen, want we zijn ervan overtuigd dat we een win/winsamenwerking kunnen aangaan.

Laat je (web)winkel toe voegen

Wil jij je online winkel ook promoten via onze website? Je kunt op onze site je webwinkel toe laten voegen aan ons aanbod. Daarbij kun je zelf kiezen of je een kortingscode aanbiedt of een aanbieding, kortingsbon of gratis sample. Over de effectiviteit van je campagne adviseren wij je graag. We promoten je niet alleen op onze site, maar ook via social media, waardoor het bereik snel kan groeien. Het is ook mogelijk om een exclusieve samenwerking aan te gaan, waarbij we onze bezoekers aanbiedingen kunnen bieden die nergens anders te vinden zijn.

Adverteren via affiliate marketing

Via affiliate marketing kunnen de verschillende webwinkels die te vinden zijn op Supervoordeliger.nl er zeker van zijn dat ze alleen hoeven te betalen zodra er daadwerkelijk actie wordt ondernomen door een (potentiële) klant. Diverse netwerken, zoals zanox-M4N of TradeTracker, zorgen ervoor dat er een commissie betaald wordt per sale, lead of click. Wil je ook op basis van affiliate marketing adverteren op Supervoordeliger.nl, meld je dan eerst aan bij een van de netwerken. Daarna kunnen we verder overleggen over de optimale manier om meer omzet te genereren voor j webwinkel.

Neem contact op

Heb je interesse om te adverteren op Supervoordeliger.nl of wil je jouw webwinkel toevoegen aan onze website? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ontvang altijd als eerste kortingen,
aanbiedingen en acties in je e-mailbox.

Like ons op Facebook